מניסקוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

10/06/2004 | 17:02 | מאת: מיקי

האם תוכלו להסביר לי מה הסימנים והתופעות של מניסקוס ומהו בעצם מניסקוס כמו כן אודה לכם אם תפנו אותי לכתבות בנושא בתודה

11/06/2004 | 15:32 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

מיקי שלום. מניסקוס הוא מין בולם זעזועים שי לנו בברך ומונע חיכוך בין החלק המפרקי של עצם הירך והשוק. קרע מלווה בכאב לעיתים נפיחות ולעיתים "נעילה" של הברך ואז לא ניתן ליישר או לכופף אותה. רשום MENISCUS בכל מנוע חיפוש באיטרנט ותקבל מידע בלי סוף. בברכה - דר' טיטיון.

11/06/2004 | 18:39 | מאת: נטלי

ד"ר טיטיון שלום רב, מהו הטיפול לקרע במיניסקוס? תודה מראש, נטלי

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול