ניוון מוקואידי?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

10/06/2004 | 09:19 | מאת: danny

אני סובל מכאבים בברך מזה זן רב, והם החריפו מאד בחודשים האחרונים. נשלחתי להדמיה מגנטית וקיבלתי היום את התשובה הבאה: "סימני ניוון מוקואיד מרכזי דרגה 2 בגוף האחורי ובחלק המדיאלי של הקרן האחורית של המיניסקוס המדיאלי". מה משמעות הדבר? התור אצל האורתופד שלי רק עוד שבועיים...

11/06/2004 | 15:28 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

דני שלום. תשובת ה-MRI יכולה להתאים לנזק כנראה כרוני מניסקיאלי אך ללא בדיקה קלינית מסודרת לא ניתן לתת תשובה טובה. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול