כאבים לאורך כל הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

10/06/2004 | 09:18 | מאת: רוני

האם יש סיכוי לקבל מענה כלשהו?

11/06/2004 | 15:27 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

רוני שלום. מאחר ואני כל היום משחק שש-בש עם השבאב, לא היתה לי אפשרות לענות לך קודם. בכל מקרה אם תבדוק תראה שקיבלת תשובה. אני מתנצל על האיחור הרב במתן התשובה ועל עוגמת הנפש הקשה שנגרמה לך. אני כולי תקווה שתתגבר על כך במהרה. בברכה - דר' טיטיון

12/06/2004 | 13:22 | מאת: דוד

פשוט לא נתפס, לחלק מהציבור יש נטיה לבוא בדרישות גם שלכולם ברורים הכללים לפיהם מתנהל פורום ובמקום להודות עוד באים עם תלונות. אני מרגיש שאותו ציבור שבטוח שמישהו חייב לו משהו כמו תשובה מפורטת כאן ועכשיו יביא לסגירת פורומים. פורומים שכל כך עוזרים לרבים בנושאים הקרובים לליבם ובמיוחד כמו במקרה הזה לגופם. חבל שכך

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול