בדיקת מיפוי עצמות+ממצאים הסבר...?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

09/06/2004 | 18:37 | מאת: רחל

שלום רב , אני בת 55 עשיתי בדיקת מיפוי עצמות כאשר האיבריים שנסקרו הם גולגולת,עמוד שדרה,אגן,פרקי ירכיים,ברכיים,שוקיים,קרסוליים,כפות רגליים הממצאים מהבדיקה שהועלו הם: אין פטולוגיה מוקדית שינויים אוסטוארטרוטים בברכיים בברך ימין הדגש בפטלה בברך שמאל הדגש בקונדילוס פמורליס ובפלטו טבילי יותר לטרלי שינויים ספונדילותים מתונים ברצוני לדעת מה זה ה-2 והאחרון(אוסטוארטרוטים וספונדילותים) ברשימה של הממצאים מה זה אומר לגביי אשמח לקבל תשובה במהרה ממכם רחל.

11/06/2004 | 15:14 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

רחל שלום. שינויים ספונדילוטים אלו שינויים ניווניים המתאימים לגילך. אותו דבר אוסטאוארטריטים כשספונדילוטים זה בגב ואוסטאוארטריטים זה ברכיים וכ"ו. אני לא יודע מה זה אומר לגבייך מאחר ואי אפשר להגיע לאבחנה כל שהיא ללא סיפור קליני ובדיקה פיזיקלית מסודרת. בברכה - ר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול