ממצאי צילום רנטגן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

09/06/2004 | 13:11 | מאת: גלית

שוב שלום, בבדיקת רנטגן שעברתי נמצא בצילום ע"ש צווארי - היצרות הרווח הבין-חולייתי בגובה חוליות c5-c6: במסגרת שינויים ניווניים. יישור יתר. ובע"ש מותני - משפר (בטח הכוונה למספר) קשרים על שם "שמורל" בחוליות המתניות העליונות, ופרט לכך הכל תקין. אני בת 33. אשמח לשמוע מכם האם מדובר בממצאים סבירים/חמורים והאם הם יכולים להוות את המקור לכאבי השכמות,עורף מהם אני סובלת מאד וכן גב תחתון. תודה רבה, גלית.

11/06/2004 | 15:10 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

גלית שלום. פני בשאלתך לפורום בעיות עמוד שדרה לקבלת תשובה טובה בנושא. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול