תחושה חלקית למגע בכף רגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

09/06/2004 | 09:44 | מאת: דוד

לפני 10 שנים נותחתי בגב תחתון , לאחרונה תחושה חלקית ליד הכרסול והחלק העליון של כף הרגל - כמו דרך פיסת בד עבה. אותה תחושה גם בחלק התחתון של שורשי האצבעות באותה רגל. האם צילום סי טי יכול לתרום במשהו להבנת מקור הבעיה ומה הסבירות להחמרה או פגיעה בכושר הפיזי של הרגל. האם טיפול פיזיוטראפי יכול להחזיר את התחושה לאזור הפגוע או שמדובר כנראה במשהו שצריך להתרגל אליו.

11/06/2004 | 15:08 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

דוד שלום. ראשית עליך להבדק ע"י אורתופד שיתרשם אם חוסר התחושה נובע מבעיה עצבית מקומית או מבעיה הקשור לגב. רק אח"כ אפשר להמליץ על טיפול. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול