כאב בצואר שמשדר ליד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

08/06/2004 | 23:43 | מאת: miri

לפני שבוע כפי הנראה התקררתי , הגב כאב לי מאוד היה לי קשה לעשות הכל , לשכב לשבת , לעבור מתנועה לתנועה , המצב השתפר אבל מה שנשאר הוא כאב מטריד בכתף ימין שמשדר ליד ימין , הכאב לא נפסק כבר שלושה ימים , במיוחד כששוכבת הכאב מתגבר אשמח אם תוכלו ליעץ לי מה עלי לעשות , תודה רבה .

11/06/2004 | 15:07 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

miri שלום. נשמע שאת סובלת מבעיה צווארית המקרינה לאורך הגפה. עלייך לנוח, לקחת כדורים נוגדי דלקת, לחמם את האזור, למרוח משחה אנטידלקתית מקומית כמו וולטרן או דיקלורן ובעיקר עלייך לפנות לאורתופד לבדיקה. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול