כפות רגלים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

08/06/2004 | 20:03 | מאת: tאורה

ברצוני לשאול מאיזו סיבה נוצרת צריבה על גב כף הרגל ואפילו בנגיעה קלה יש כאב. קשה מאד לנעול נעל סגורה משום שנעל נוגעת על גב כף הרגל וזה כואב ושורף מאוד. אבקש לציין שכמו שזה מגיע זה עובר לאחר מספר שבועות ובערך אחרי חצי שנה עד שנה זה חוזר ואפילו קצת נפיחות של כל כף הרגל. אני מאד אודה לקבל תשובה בכדי לפתור הבעיה המעיקה וגורמת לאי נוחות וחוסר שקט. תודה

11/06/2004 | 15:05 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

tאורה שלום. אין באפשרותי לתת לך תשובה שתפתור את בעייתך דרך המחשב ללא בדיקה מסודרת. כאבים כאבו יכולים להגרם מבעיה מקומית בעור, עצבים מקומיים, דלקת במפרקים או גגידים באזור , או מבעיה גבוהה יותר כמו בעיית גב המקרינה לכף הרגל או ממחלה אחרת. עלייך להבדק ע"י אורתופד. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול