טיפול ברצועה מתוחה בגב הברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

08/06/2004 | 06:26 | מאת: סולי

אני בן 60 ,לפני כחודשיים עשיתי פעולה פתאומית של ריצה ומאז אני סובל מכאב עז בגיד האחורי החיצוני בגב הברך (האחראי לפעולת מתיחה וכיפוף הרגל. הכאב העז ביותר הוא בעת הפעלת לחץ על הרגל במצב כיפוף בנסיון להתיישר. אני מניח שמתחתי רצועה או נגרם קרע חלקי בלגימנטים אחדים של הרצועה (בעת הליכה רגילה אין כאבים) האם משהו יודע להגדיר יותר טוב ממני את הבעיה והאם יש דרך לטפל בבעיה כדי להביא לפתרונה מחד ולהקטנת הכאב. תודה למשיבים

08/06/2004 | 15:20 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

סולי שלום. עליך לפנות לבדיקת אורתופד העוסק בכירורגיית מפרקים. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול