כאבי פרקים ושרירים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

07/06/2004 | 22:50 | מאת: רוני

בת 25, בריאה. מזה שנתיים סובלת מכאבי שרירים (תמיד בעונה זו של הקיץ). לפני כשנתיים- כאבי גב תחתון לפני שנה- צוואר וכתפיים השנה- זרועות ומפרק היד.בבדיקות בשנים קודמות- סי טי תקין, מיפוי עצמות תקין, בדיקות דם-תקין להוציא ממצא אחד- compliement c3 מעל לתחום הנורמה (אך לא בצורה גבוהה). הרופאים כבר מזלזלים בי בכל הקשור לכאבי שרירים וטוענים ל"מתח" האם תופעת כאבי שרירים בייחוד צוואריים מוכרים לכם והאם אין לכך פתרון?ממה זה יכול להיות? לתשובתכם המהירה אודה, רוני.

08/06/2004 | 15:17 | מאת: דר' טיטיון

רוני שלום. מאחר ומדובר בבעיית עמוד שדרה צווארי אני ממליץ לפנות בשאלה זו לפורום בעיות עמוד שדרה. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול