נקע בעיייתי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

07/06/2004 | 20:23 | מאת: יבגני

שלום רב! לפני 7שבועות סובבתי את הרגל במשחק כדורגל ונוצר אצלי נקע בכף הרגל שהיתנפחה מאוד ! עכשיו המצב הוא עדיין שיש נפיחות בכף הרגל , רציתי לשאול האים זה נורמלי שעדיין יש לי נפיחות אחרי 7 שבועות? וכמה זמן לוקח בד,כ לנקע כזה לעבור?

08/06/2004 | 14:24 | מאת: יעקב חיים וינברג

שלום יבגני, נקע יכול להיות בדרגות חומרה שונות. אורך זמן ההחלמה תלוי במספר גורמים: 1. חומרת הנקע. 2. מהות ואיכות הטיפול שנעשה מיד לאחר הנקע וביום שלאחריו. 3. משך המנוחה שהרגל קיבלה. אני מפנה אותך למאמר על נקעים והטיפול בהם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=164&art_id=591 בברכה, יעקב חיים וינברג - מומחה לפתרון בעיות רגליים

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול