2 בעיות ביד וברגל.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

07/06/2004 | 18:44 | מאת: שלמה

1 בראש השנה האחרון שברתי עצם קטנטנה בשורש כף היד.(בהמשך האגודל) הייתי מעל חדשיים בגבס -מאומה לא עזר. המצב כמו שהיה. העניין מעצבן מאד והיות שמדובר ביד הדומיננטית זה מפריע שבעתיים. אפילו מחיאת כף פשוטה-מכאיבה שלא לדבר על סגירת מנעול הדלת ,כלומר -כל פעולה פשוטה מציקה. האם ישנו פתרון? 2.לפני כ3 שנים אבחן אורטופד ציסטה בצד האחורי של הברך. אני עוסק בפעילות ספורטיבית אינטנסיבית ומדי פעם הייתי סובל מכאב מציק אבל התעלמתי כי הרופא אמר שהפתרון כירורגי בלבד. עכשיו יש לי כאב שעובר מהשוק אל הירך מעל לברך כלומר מהצד הקדמי שממש לא נותן לי אפשרות לעסוק בספורט. האם זאת עדיין הציסטה ההיא או שלפי התיאור שנתתי מדובר בענין אחר.(הכאבים שגרמה הציסטה היו בחלק האחורי של הרגל.

08/06/2004 | 15:10 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

שלמה שלום. לגבי 1, עליך לפנות לבדיקה וטיפול של כירורג כף יד. לגבי 2, עליך לפנות לבדיקת אורתופד באזור מגוריך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול