בצקות בכפות הרגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

16/02/2008 | 12:39 | מאת: אתי

בני בן השנה נולד עם בצקות בכפות הרגליים הרופאים אמרו שאולי זה יעבור ואולי לא ברצוני לקנות לו עכשיו נעליים של צעד ראשון אך יש לי בעיה מאחר והנעל לא עולה עליו . רציתי לשאול האם יש נעל אורטופדית טובה שאני יוכל לרכוש לו ומאיפה . בתודה מראש.

16/02/2008 | 23:11 | מאת: דנה

שלום אתי, ממש לא רופאה, אבל - שאלה כזו ראוי וכדאי לשאול אורתופד ילדים, או את הפיזיותרפיסט ההתפתחותי במכון להתפתחות הילד ... הם יוכלו לתת לך עצה מדויקת גם לפי מראה עיניים ובדיקה קלינית של הילד. זה חשוב במקרה הזה יותר מתמיד- להתאים את הנל לרגל ספציפית בהצלחה, דנה

17/02/2008 | 15:16 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

אתי שלום. אין צורך בנעלי צעד ראשון, צעד שני וכ"ו. פשוט ללכת עם הילד לשוק ולקנות נעלים זולות ויפות שהרגליים שלו יכנסו בהן בנוחות ושלא יהיו מסמרים או דברים בולטים בתוך הנעל. בכלל לילדים הכי טוב ללכת יחפים. כל סיפורי נעליים אורתופדיות , צעד ראשון וכ"ו זה טריק שיווקי, שאין לו שום בסיס רפואי אמיתי. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול