כאבים בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

07/06/2004 | 08:03 | מאת: דינה

דוקטור שלום כן מצטערת לא הסברתי את עצמי טוב סליחה. השאלה שלי מה אני עושה אני לא ישנה בלילה מכאבים . האם מדובר בדלקת? והאם היא חולפת בלי טיפול תרופתי? תודה מראש.

07/06/2004 | 13:12 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

דינה שלום. אכן נשמע שמדובר בדלקת מקומית. הטיפול בד"כ ושוב אינני יכול להתחייב כי לא בדקתי אותך הוא - תרופות נוגדות דלקת (וויוקס, אטופן וולטרן וכ"ו), פיזיוטרפיה מקומית עם אולטראסאונד וTENS, הזרקה מקומית עם סטארואידים ובעיקר דר' זמן... פני לבדיקת אורתופד באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול