ביאור ממצא לאחר צילום הברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

06/06/2004 | 12:27 | מאת: אורנה

שלום רב, האם תוכלו לבאר לי את תשובת הרנטגן אשר קיבלתי לאחר צילום ברך ימין? הרי התשובה שניתנה: בחלק הדיסטאלי של ירך ימין,נגע סקלרוטי קורטיקלי בעל גבול לא חד. ללא תגובה פריאוסטאלית. יתכן fibrous cortical defect. הומלץ שאגש למיפוי עצמות. תודה מראש לגבי תשובתכם. בברכה -אורנה

07/06/2004 | 01:20 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

אורנה שלום. מדובר בנגע שפיר בעצם במידה והאבחנה הרנטגנית נכונה שלא דורש בירור או טיפול אלה אם יש כאב מקומי. אם קיים כאב בהחלט יש מקום לבצע מיפוי ולפי תוצאות המיפוי בירור נוסף. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול