דלקת פרקים?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

05/06/2004 | 23:43 | מאת: עדי

בעלי סובל מכאבים בכף רגל ימין (יש לו פלטפוס). הכאבים מופיעים בעקר לאחר מאמץ וחוסר מנוחה.הוא סובל מכאבים. בכף הרגל מופיעה רגישות למגע (אפילו למריחת משחה), מופיעות מעין בלוטות אדומות והמקום חם. הוא אינו מסוגל לעמוד או ללכת.לאחר מנוחה התופעה חולפת. הרופאים טוענים שאין זו דלקת פרקים. בחודשים האחרונים מופיעה התופעה גם בכפות הידיים עד כדי כך שהוא אינו מסוגל לסגור ולקפל את אצבעותיו.הרופאים לא ראו את התופעה בהתפרצותה. מה זה? האם יכול להיות שזה דלקת פרקים?

07/06/2004 | 01:18 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

עדי שלום. יכול להיות כל דבר. לא ניתן להגיע לאבחנה מהתאור שלך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול