כאבים בכפות הרגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

05/06/2004 | 15:16 | מאת: חיים

לדר טיטיון שלום בחודשים האחרונים אני סובל מכאבים חזקים בכפות הרגליים ליד האצבעות (בפרקים מטה טרסוס פלנגיאלים ) לאחר כחצי שעה הליכה ,אני צועד 5 קמ ליום .מדרסים חדשים עם הגבהות נדרשות פטרו חלקית את הבעיה. צילום כפות הרגליים בלי ממצא פתלוגי בעצמות.נשלחתי לעשות מיפוי עצמות לכפות הרגל האם חיוני לעשות זאת? איך ניתן להגיע למרפאתכם? לתשובתך אודה ! חיים

07/06/2004 | 01:15 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

חיים שלום. אני מעריך שנשלחת לביצוע מיפוי עצם בשאלה של שבר הליכה. כדי להגיע למרפאת קרסול וכף רגל בבלינסון כל מה שצריך זה טופס 17 והפניה. בברכה - דר' טיטיון.

07/06/2004 | 13:26 | מאת: גלילי אורי

ד"ר נכבד ! המחלה העיקרית שלי היא אסטמה מטופל אצל ד"ר בריק בקופ"ח הגפן חיפה. לאחר כ-20 שנה של קבלת סטרואידים קבלתי דורבנים בשתי כפות הרגליים שלי. ברגל ימין 2 דורבנים בגודל 1,8 מ"מ וברגל שמאל גם דורבן פחות מפריע. יש לי מדרסים ואני נועל נעליים אורטופדיות אבל אני סובל מכאבים חזקים ומתהלך עקב כך עם קביים קנדיות, ומתנייד עם רכב חשמלי קלנועית. מקבל כדורים אטופן 500 מ"ג אך זה לא עוזר להשתיק את הכאבים. מה עלי לעשות? אני נכה המוכר ע"י המוסד לביטוח לאומי עקב אסטמה קשה. אודה לך מאוד אם תזמין אותי לבדיקה. בברכה גלילי אורי : טלפון נייד 0547639630 כרמיאל, נשיאי ישראל 29/53 . אין לי רכב.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול