כאבים בברכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

02/06/2004 | 18:14 | מאת: רקפת

לד"ר שלום אני בת 68 וסובלת מזה חצי שנה בכאבי רגליים. רופא המשפחה טען כי רק הליכה תשנה את המצב ( אני מתעמלת כשעה פעמיים בשבוע וצועדת 3 פעמים בשבוע כ- 4 ק"מ כל פעם). מזה מספר ימים החלו כאבים בשתי הברכיים ( על ברך אחת נפלתי לפני כשמונה חודשים) . הכאבים מאוד מטרידים במיוחד כאשר אני במצב של שכיבה. מה עליי לעשות , תודה רקפת .

07/06/2004 | 01:05 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

רקפת שלום. עלייך לפנות לבדיקת אורתופד. בברכה - דר' טיטיון.

08/06/2004 | 15:38 | מאת: יעקב חיים וינברג

שלום רקפת, כל הכבוד לך על המאמץ שאת משקיעה בהליכות כה מרובות. מההגדרה שלך "כאבי רגליים", קשה לי להבין האם הכאבים הם לאורך הרגליים, או בכפות הרגליים (וזה בנפרד מהכאבים בברכיים אותם ציינת). צורת משטח הדריכה שבתוך הנעליים משפיעה מאד - לטוב ולרע - על הנוחות ועל היווצרות כאבים - או היעדרן. אם הכאבים הם בכפות הרגליים - מדרסים טובים עשויים לעזור מאד. אוכל לסייע לך יותר באם אוכל לבדוק אותך. בברכה, יעקב חיים וינברג - מומחה לפתרון בעיות רגליים

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול