כאבים במרפק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

02/06/2004 | 12:34 | מאת: יניב

שלום ד"ר, אני נוהג לעשות תרגיל לחיזוק השרירים התלת ראשיים. התרגיל מתבצע בעמידה כשיד מחזיקה משקולת מאחורי הראש והיד עולה ויורדת יחד עם המשקולת כמו וו. אני עושה תרגיל זה 3 פעמים בשבוע. לאחרונה החלו לי כאבים מאחורי מרפק שמאל, האם יתכן שזה מאמץ יתר? האם להפסיק לחלוטין את סוג התרגיל הזה? או שיתכן שזה כאב זמני של אימון וזה יחלוף ולהמשיך עם התרגיל. תודה על תשובתך.

07/06/2004 | 00:57 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

יניב. זהי תופעה מוכרת של מאמץ יתר. תעשה חימום טוב יותר ותבצע תרגילים עם פחות משקל ויותר חזרות. תמיד רק בגבול הכאב, אחרת תגרום נזק. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול