גבס קל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

18/12/2003 | 18:17 | מאת: גילי

בן 13, שבר בשתי עצמות השוק , כ- 1.5 ס"מ מעל הקרסול. האם ניתן להחליף את הגבס הרגיל בגבס קל ? מה המשמעות מבחינת משך הריפוי ואיכותו ? מהן העלויות ( הבנתי שרק באופן פרטי ) ? היכן מבצעים את ההחלפת הגבס / רכישתו ? תודה !

24/12/2003 | 20:16 | מאת: מנהלי הפורומים

אנא הפנה שאלתך לפורום אורתופדיית ילדים של מרכז שניידר לרפואת ילדים: http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-2216-14857,00.html

27/12/2003 | 19:43 | מאת: יהודה

אישתי שברה הרגל מעל הקרסול וצריכה גבס למשך 6 שבועות -גבס קל יאפשר לה לחזור לעבודה האם אפשר לקבל הפניה גילי - במידה והשגת מידע זה אנא פרסם אותו בפורוםגילי כתב/ה: > > בן 13, שבר בשתי עצמות השוק , כ- 1.5 ס"מ מעל הקרסול. האם ניתן > להחליף את הגבס הרגיל בגבס קל ? מה המשמעות מבחינת משך הריפוי > ואיכותו ? מהן העלויות ( הבנתי שרק באופן פרטי ) ? היכן מבצעים את > ההחלפת הגבס / רכישתו ? תודה !

29/07/2009 | 18:28 | מאת: אבי לנצט

שלום לכל המעונינים בגיבוס אורטופדי נא לבקר באתאר שלנו: www.orthocare.co.il תודה

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול