כאבים בעורף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

31/05/2004 | 15:33 | מאת: דוד

ב"ה אני סובל מעייפות כרונית ללא ממצא רפואי כלשהו. העייפות מלווה באבים בעורף ככול שהעייפות חזקה כן מתחזק הכאב בעורף. בימים האחרונים הכאב בעורף התחזק מאוד והוא תמידי וחזק. ידיד אמר לי שכאבים בעורף נובעים ממזרן לא בריא. אני לא חושב שהמזרן והכרית שלי הכי בריאים, אבל מוזר מאוד בעיניי שבגלל כרית ומזרן יהיו כאבים כל כך משמעותיים. מה דעתכם? האם הגיוני לומר שהכאבים שלי נובעים ממשהו אורטופדי? האם כרית מיוחדת או מזרן מיוחד עשויים למנוע את הכאבים?

01/06/2004 | 22:41 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

דוד שלום. יתכן שמדובר בבעיה אורתופדית צווארית. פנה לבדיקת אורתופד. לגבי מזרון וכרית, מה שנוח לך זה מה שטוב. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול