בוהן מקופלת בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

30/05/2004 | 19:34 | מאת: אביבית

בני בן 7 חודשים ומאז שהוא נולד, בוהן כף רגלו השמאלית מכווצת כלפי פנים כף הרגל, הבוהן מונעת על ידו ללא בעיה באותה הבוהן הציפורן עומדת לנשור ואינני יודעת אם יש קשר....השאלה שלי היא כזאת, מדוע הבוהן מכווצת ואיך ניתן להחזיר אותה למצבה הנורמאלי, בנוסף לזה כף הרגל הזו נפוחה מעט. אשמח לקבל את דעתך המקצועית לעניין זה. אשמח לקבל תגובה ישירות לאימייל שלי: [email protected] נא לא לפרסם את כתובת האימייל שלי באתר. תודה רבה, אביבית

01/06/2004 | 22:36 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

אביבית שלום. לצערי לא אוכל לתת לך חוות דעת לגבי כף הרגל של בנך ללא בדיקה מסודרת. פני לאורתופד ילדים באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול