בדיקת מיפוי עצם + speCT

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

30/05/2004 | 15:18 | מאת: דני

אימי בת ה 70עברה בדיקת מיפוי עצם + speCT בגלל כאבים בברך ובירך. התוצאות: קליטות מוגברות ב- greater trochanter של הפמור מימין בחוליה L3. ובאספקט מדיאלי פמורלי של הברך מימין. הקליטה בפרק הירך מימין מתאים ל trochantric bursitis. מציעים קורולציה קלינית ורנטגנית. בקיצור מה יש לה בברך ובירך? משהו יכול להסביר? התור אצל הרופא רק בעוד שלושה שבועות והיא קצת בלחץ. תודות דני

01/06/2004 | 22:34 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

דני שלום. קודם כל הכי חשוב , לא נשמע שלאמא יש סרטן, זה מה שתמיד פוחדים ממנו אנשים שיש להם קליטה במיפוי. נשמע שמדובר בבעיה של הגיל והקליטה המוגברת שאופיינית לבורסיטיס הכוונה לדלקת מקומית באזור הירך המקורבת. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול