דורבן בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

29/05/2004 | 19:16 | מאת: shiri28

אמי הובחנה כסובלת מדורבן ברגל . היום ראינו בטלויזיה בערוץ "החיים הטובים" שניתן לטפל בדורבן ברגל ע"י טיפול לייזר . רציתי לדעת האם דבר זה הגיוני? והיכן עלינו לברר פרטים נוספים תודה

01/06/2004 | 22:20 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

shiri28 שלום. יש כאלה שחושבים שאפשר לטפל בכל דבר בלייזר... הלייזר מטפל מצויין בעיקר בכיס של מי שעושה את הטיפול... אין ספרות רפואית משמעותית התומכת ביכולות ה"מדהימות" של טיפול בלייזר במחלה שממנה סובלת אמך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול