כאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

29/05/2004 | 17:50 | מאת: דנה

מזה כמעט שנה שאני סובלת מכאבים בטרוכנטר הימני אשר מקרינים כאבים לכל הגב התחתון. עכשו גם התחילו לי כאבים בצד שמאל באותו מקום. בביקורי התכופים קבלתי פיסיוטרפיה ,כדורי ויוקס ,חימום, דיקור ומסזים למיניהם . לדברי הרופא ניתן לקבל זריקות אך מאחר ולא תמיד הן משפיעות עדיף לחכות עד אשר לא ניתן יהיה לסבול יותר., עלי לציין שאני בת 60+ וסובלת מבעיות נוספות כך שהויוקס אמנם עוזר לכאבי הגב אך בודאי לא מועיל לדברים אחרים. אודה לכם אם תיעצו לי מה לעשות. דנה

01/06/2004 | 22:17 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

דנה שלום. לצערי המקרה שלך הוא מסוג המקרים שבהם לא אוכל לתת יעוץ ללא בדיקה פיזיקלית ובחינת בדיקות ההדמיה שבוצעו לך. אולי כדאי לנסות ללכת לרופא אחר? בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול