כאבים בברך/פלטפוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

29/05/2004 | 12:02 | מאת: ענבל

שלום, יש לי כאבים חזקים בברך ימין.כמו כן אני סובלת מפלטפוס. האם הפלטפוס משפיע על הכאבים בברך. אם כן מה ניתן לעשות? (ענבל בת 22) תודה, ענבל

01/06/2004 | 22:16 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

ענבל שלום. אכן יש מצבים שבהם עיוות בכף הרגל ושינויים בצורת הדריכה גורמים לכאבים במפרקים אחרים כמו ברך, מפרקי ירכיים, עמוד שדרה וכ"ו. מה שאני ממליץ לך זה לפנות לאורתופד העוסק בכירורגיית מפרקים או בכירורגיית קרסול וכף רגל לבדיקה ולפי הצורך התאמת מדרס שיתאים לך לצורך פיזור לחצים נכון בדריכה והקלה על מכאובייך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול