שבר וקרע בקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

27/05/2004 | 15:34 | מאת: אבי

לפני כחודשיים נפגעתי בקרסול והובחן שבר בעצם הפטישון וקרע ברצועות, (שבר של המלאולוס הלטרלי וקרע הדלטואיד). עברתי נתוח לקיבוע העצם ותפירת deltoid ligament. לאחר שבועים הורד הגבס והתחלתי בפיזיוטרפיה בשלב ראשון ללא דריכה אח"כ עם דריכה. בכל הזמן הזה (כחודש) לא חל כל שיפור בתנועת כף הרגל שהיא מוגבלת מאוד. כמו כן הבהונות מכופפות clowing. בביקורת שבצעתי לפני כשבועיים נראה עמדה טובה של השבר. שאלתי היא האם יש מקום לקבל חוות דעת נוספת כעת מכוון שאני מרגיש הגבלה בתנועת כף הרגל שנובעת ממעצור בעצם או להמתין כחודשיים שהפזיותרפיה תמצה את עצמה כפי שהאורטופד המטפל מבקש.

28/05/2004 | 11:11 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

אבי שלום. לא אוכל להמליץ לך מה לעשות ללא בדיקה וצילומים. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול