לד"ר פאוקר וד"ר טיטיון שלום רב...

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

26/05/2004 | 19:35 | מאת: יפעת

כתוצאה מנפילה ממיטת בי"ח גבוהה (בזמן התעלפות) קיבלתי מכה מאוד חזקה בגב-כף-היד. מאז עברו שבועיים ואמנם שטף הדם עבר, אך הכאב לא עובר והמקום נפוח (נראה שהעצם נפוחה). האם זה עניין של זמן עד שהכאב והנפיחות יחלפו או שיש לטפל בעניין? תודה רבה, יפעת

26/05/2004 | 23:45 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

יפעת שלום. כל דבר בחיים זה עניין של זמן כולל החיים עצמם, אך אם את סובלת מכאבים שבועיים לאחר מה שאמור להיות "סתם" מכה הייתי ממליץ לך בחום לפנות לבדיקת אורתופד. בברכה - דר' טיטיון.

27/05/2004 | 19:42 | מאת: יפעת

האם עליי לפנות לאורתופד כללי או לכירורג כף יד? תודה על התשובה, יפעת

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול