התכווצות שריר התאומים ברגע אחד תוך פעילות אירובי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

26/05/2004 | 10:31 | מאת: רונית

במהלך שיעור אירובי אינטנסיבי שמעתי קול הדומה ל"פאק" ונתפס לי שריר התאומים מיד. מאז (עברו כ 24 שעות) אני לא מצליחה לשחרר את השריר (אני עושה מתיחות - כמה שאפשר ועשיתי אמבטיה וקומפרסים חמים). האם מדובר בכיווץ של שריר או משהו אחר (קרע או מתיחה) מה ניתן לעשות כדי לשחרר את השריר? האם זה ימשך זמן רב (אני בקושי הולכת) תודה

26/05/2004 | 23:43 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

רונית שלום. אם הרגשת פאק או כאילו את מקבלת בעיטה או סכין בשריר זה יותר אופייני לקרע!!! גשי לבדיקת אורתופד בהקדם האפשרי. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול