קרעים מינמליים ברצועות כף רגל שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

24/05/2004 | 17:55 | מאת: עדי

שלום רב. בעקבות פציה במסגרת שירותי הצבאי (לפני כ-12 שנה) אני סובל ממה שהתגלה בצילומים כקרעים מינמליים ברצועת כף רגל שמאל. כל מספר חודשים אני נוקע את הרגל ובתקופות של מזג אוויר בלתי יציב והפכפך הכאבים כמעט בלתי נסבלים ומקשים מאוד על התפקוד היומימי. האם קיים ניתוח שיכול להשפיע באופן משמעותי ולפתור את הבעיה? האם קיימת דרך לטפל בבעיה ללא ניתוח? תודה, עדי.

26/05/2004 | 23:38 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

עדי שלום. יש טיפולים ניתוחיים ואחרים לייצוב קרסול לא יציב. אשמח לקבלך לבדיקה וטיפול במרפאה לכירורגיית קרסול וכף רגל בבלינסון. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול