תודה על התשובה בעניין הארכת עצם המסרק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

24/05/2004 | 10:31 | מאת: א

ד"ר יחזקאל טיטיון שלום, ראשית רציתי להודות על התשובה שקיוויתי לקבל. שנית איך קובעים אצלך תור ומה עלי להביא? אודה לך אם תענה לי בשנית. תודה א.

26/05/2004 | 23:32 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

א שלום. אשמח לקבלך לבדיקה במרפאה לכירורגיית קרסול וכף רגל בבלינסון. קובעים תור במוקד תורים של קופת חולים ובאים עם טופס 17. אפשר לנסות לקבוע תור גם במרפאה האורתופדית בבלינסון - 03-9377070 אם נותנים לך תור לעוד המון זמן צרי איתי קשר כאן ואשמח להקדים לך את התור. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול