זקוק לעזרה בקשר לבעיות ברכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

22/05/2004 | 18:04 | מאת: ליאון

יש לי בעיות בברכים אך אני חייל איני יכול לפנות לקופת החולים אך הצבא חשוב שכל אחד רוצה להתחמק משירות וממציא בעיות הייתי גכבר אצל מספר אורטופדים וקיבלתי כל מיני ממצאים שונים כל רופא ודעה שלו אחד אמר שיש שחיקה בסחוס אחר אמר שזה נובע מקושי בהנעת הפיקות אחד אחר טוען שיש לי דלקת במפרק .. עשיתי כבר פיזיוטרפיה וזה לא ממש עוזר עדיין אני מרגיש כאבים בנוסף לזה יש לי גם רגל שטוח ואני לובש מדרסים על פי מידת גבס אך בכל זאת הכאבים נמשכים הפרופיל שלי לא תואם את מצבי הרפואי לכן אבקש אם יש פה רופא או מישהו שיכול להמליץ לי על רופא פרטי שאני אוכל להיוועץ איתו ..

26/05/2004 | 20:13 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

ליאון. הפורום לא נועד להמלצה על רופאים. תשאל חברים. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול