כאבים בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

22/05/2004 | 15:38 | מאת: אבידן

אני סובלת כאבים בכתף וכן נגרם שינוי במצב הכתף. נשלחתי ל-MRI. הרופא בקש לדעת האם קיים נגע רקמה רכה סביב הכתף? מה זה אומר??

26/05/2004 | 20:11 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

אבידן שלום. זה אומר שהרופא בקש לדעת האם קיים נגע רקמה רכה סביב הכתף. מעבר לכך לא אוכל לדעת ללא בדיקה ובחינת בדיקות ההדמייה. אני ממליץ לך לשאול את הרופא ששלח אותך לבדיקות את השאלה הזאת. בברכה - דר' טיטיון.

29/05/2004 | 20:41 | מאת: לילי רינון

שלום, הנני סובלת מתסמונת הכתף הקפואה ונודע לי כי טיפול בגלי רדיו שפותח בבי"ח קפלן פתר הבעיה לחולים רבים. האם יש פרטים נוספים ומה האפשרויות האחרות מחוץ לניתוח?

01/06/2004 | 22:55 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לילי שלום. הטיפול בכתף קפואה הוא בהרבה פיזיוטרפיה ובעיקר זמן וסבלנות כי זהי מחלה שעוברת לבד ברוב המקרים. יש כאלה שהטיפול שציינת עזר להם ולא מזיק לנסות. בד"כ לא מנתחים כתף קפואה. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול