בעיה רצינית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

07/07/2007 | 22:40 | מאת: בר

שלום, אני סובלת מהבעיה כשנה ,מקווה שיהיה לך פיתרון. האצבע החמישית ברגל שמאל משפשפת את האצבע הסמוכה, דבר שגורם לכאבי תופת ובנוסף, העור התעבה והתקשה (גם באצבע החמישית וגם ברביעית). בביקור אצל רופא עור נאמר לי לנעול נעליים רחבות יותר- מה שעשיתי אך לא הועיל. כעת אני בטיפול של רופא שמתמחה בכף הרגל, הוא מורח לי משחה מיוחדת שמשחירה את העור העבה ומורידה את הקרום הקשה שנוצר- זה עוזר לשבוע- שבועיים עד שנוצר שוב עור קשה בין שתי האצבעות. יש לציין שאני מתאמנת באופן קבוע (ריצות והליכות בעיקר) כך שהבעיה הזו ממש מגבילה אותי ואני נאלצת לשנות את תנוכת הדריכה כדי להימנע מכאב, מה עושים??? תודה רבה, בר

08/07/2007 | 22:17 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

בר שלום. לעיתים הטיפול בבעיה כזאת כשטיפול שמרני לא עוזר , הוא ניתוחי. פני לאורתופד העוסק בכירורגיית קרסול וכף רגל באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול