הסתידות ודלקת בגידי הכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

18/05/2004 | 17:50 | מאת: יוסי

אני סובל מזה כשנה מכאבים חזקים בשתי הכתפיים. אולטרה-סאונד הראה בשני הצדדים על calcifying tendinitis of supra-supinatos tendon. טיפול באטופאן וויוקס vioxx לא הועילו. זה עתה סיימתי פיזיותרפיה שכללה התעמלות וגלים קצרים, גם ללא הועיל. שמעתי על האפשרות של ריסוק על-קולי של הגבישים בכתף. האם הטיפול אפשרי? היכן לבצעו? תודה על תשומת הלב.

18/05/2004 | 18:36 | מאת: מאוחדת ספורט עודד

ליוסי שלום תמצא פתרון לבעיתך באתר WWW.SHAILEE.CO.IL בברכה עודד

19/05/2004 | 08:22 | מאת: יוסי

תודה! אני מניח שהטיפול אינו כלול בסל הבריאות. האם מכונכם פתוח למבוטחים מקופות אחרות?

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול