כף היד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

17/05/2004 | 10:56 | מאת: ענת

לפני 4 חודשים חברתי שברה יד שמאל, בפרק כף היד, גובסה לאחר חודש וחצי הורידו את הגבס. עוברת פיזיוטרפיה. כאבים לא עוברים, מוקבלות בתנועות. עברה בדיקה מיפוי עצם לאחר הזרקת 25 מיליקירי שלTC-MDP בבדיקה המוקדמת קיים blood pool מוגבר בשורש כף היד במיפוי הסטטי המאוחר קיימת קליטה פתולוגית בולטת בקצה הדיסטלי של הרדיוס משמאל קיימת קליטה מוגברת דיפוזית בשורש כף יד שמאל. יתכן שמדובר בהתפתחית REFLEX SYMPATHETIC DYSTROPHY SYNDROME מה זה אומר? מה לעשות תודה.

17/05/2004 | 12:36 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

ענת שלום. פני לפורום בעיות כף יד לקבלת תשובה מוסמכת יותר בנושא. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול