כריתת אצבע רגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

16/05/2004 | 17:57 | מאת: שוש סדיס

לפני כחודש עקב תאונה עברתי ניתוח לכריתה מלאה של אצבע 3 כף רגל ימין עדין סובלת מצליעה ורגישות בשורש/גדם האצבע שאלתי מה ההשלכות אם בכלל מבחינה תפקודית בעתיד על תפקוד כף הרגל והדריכה האם צפויים כאבי פנטום כרוניים

17/05/2004 | 12:35 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

שוש שלום. חודש לאחר ניתוח כזה זה עדיין מוקדם מאוד לקבוע את תוצאתו. הרגישות בגדם יכולה להמשך זמן רב אפילו חודשים רבים ולעיתים לא עוברת כלל. מבחינה תפקודית כריתת בהן שלישית כל עוד ראש עצם המסרק נשאר חסר משמעות בד"כ. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול