הלגוס ולגוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

13/05/2007 | 10:21 | מאת: דפנה

שלום רב, אני בת 39, סובלת מ"הלגוס ולגוס" די חמור וחושבת על ניתוח. האם מבצעים את הניתוח בשתי הרגלים בו זמנית? מה זמן ההחלמה מניתוח כזה? כמה זמן אחרי הניתוח אפשר לחזור לפעילות מלאה, כולל ריקודים וכו'? מה הסיבוכים האפשריים של הניתוח? האם תוכלו להמליץ על רופא שמתמחה בניתוח שכזה? תודה...

13/05/2007 | 14:45 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

דפנה שלום. האם מבצעים את הניתוח בשתי הרגלים בו זמנית? - ניתן בהחלט לביצוע, אך לא כייף גדול כי זה מאוד כואב וקשה מאוד להתנייד עם ניתוח בשתי כפות רגליים. מה זמן ההחלמה מניתוח כזה? - תלוי בסוג הניתוח והעיוות . בממוצע בין חודש וחצי לשלושה חודשים. כמה זמן אחרי הניתוח אפשר לחזור לפעילות מלאה, כולל ריקודים וכו'? - בין שלושה חודשים לחצי שנה +/-. מה הסיבוכים האפשריים של הניתוח? - שוב תלוי בסוג העיוות אבל בכל ניתוח עלולים להיות סיבוכים של זיהום בפצע, פגיעה בעצבים או בכלי דן, כאבים לאחר הניתוח, חזרה של העיוות ועוד. האם תוכלו להמליץ על רופא שמתמחה בניתוח שכזה? - אני מנוע מלהמליץ באתר זה. נסי לברר באתר www.rofe.co.il. בברכה - דר' טיטיון.

13/05/2007 | 15:52 | מאת: מיכי מנהיים

פני לדר' טיטיון

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול