3 שנות כאבים בקרסול רגל שמאל
דיון מתוך פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול
לאחר כאבים ממושכים בגיד אכילס ואזור הטיביאלי האחורי וקבלת פיזיוטרפיה,זריקת קורטיזון וצילומי מיפי עצמות+אולטרסאונד+C.T.+MRI וצילומים רגילים נמצא חשד ל- O.C.D צד לטראלי ויש לשקול טיפול כירורגי. אנא,הסבר לי בשפה פשוטה מה זה OCD , מה יש לי ומה עושים על מנת לטפל בי. תודה מכל הלב. מיכל
מיכל שלום. OCD - אוסטאוכונדריטיס דיסקנס זה מצב בו אזור מתחת לסחוס בעצם לא מקבל אספקת דם ו"מת". לפעמים יש השתחררות של קטעי עצם וסחוס קטנים אל תוך מפרק, שגורמת לכאב, נפיחות והגבלה בתנועה. לעיתים דרוש ניתוח להוצאת קטעי העצם, או להטרייה של האזור הפגוע ככה שיצמח שם עצם וסחוס חדש. מעבר לכך תאלצי לברר אצל הרופאים המטפלים בך. בברכה - דר' טיטיון.
תודה ד"ר מכל הלב והנשמה.לא האמנתי לתגובה כה מהירה ,מובנת ומפורטת כל-כך. יישר כח רופא יקר מאחלת לך את כל הטוב שבעולם ושנהיה רק בריאים ושוב תודה!!!