טניס אלבאום

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

18/12/2003 | 15:14 | מאת: אורלי

ערב טוב בעלי סובל מזה 8חודשים מטניס אלבאום , בפרק יד ימין , הוא קיבל כבר שני זרקות של קורטיזון ולאחר מנוחה של כמה חודשים בבית ללא עבודה פזית לא חל שום שיפור ועדיין יש כאבים חזקים. הייתי רוצה לדעת מה ניתן לעשות הלאה?

23/12/2003 | 12:38 | מאת: מנהלי הפורומים

אנא הפני שאלה זו לפורום כירורגיה של היד: http://doctors.co.il/forums/list.php?f=982

13/01/2004 | 13:03 | מאת: יוסי .ש

קיימת לי אותה בעיה בשתי ידי מזה כשנה למרות הזריקות אותם אני מקבל בחיבור המרפק יעילותם רק ל2-3 חודשים ואז הכאב חוזר שאלתי האם קיים טיפול אחר להוציא זריקות אשר הוא פוטר את הבעיה תמידית ? מקצועי הוא אדריכל כך שאיני עובע פיזית קשה בידיים

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול