אצבע רדומה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

28/08/2006 | 09:06 | מאת: ברק

שלום רב . הבעיה שלי לא קשור ה לכף הרגל.כרסול אך אולי אוכל לקב לעצה או הפנייה . יש לי אצבע רדומה ביד החל מאתמול בערב וזה לא עובר. מה עלי לעשות? תודה מראש, ברק.

29/08/2006 | 21:33 | מאת: דנה

שלום ברק, ממש לא רופאה , אבל - ראשית, צדקת - הפורום הזה עוסק בקרסול וכף רגל ולא ביד. שנית - יש כאן באתר פורום שעוסק בבעיות כף יד וכדאי שתתייעץ גם שם. שלישית - וזה אולי הכי חשוב: שאלה היא איזו אצבע רדומה, ממתי היא נרדמה (כלומר - האם קרה אירוע כלשהו שבעקבותיו היא נרדמה או שאינך יכול להצביע על אירוע כזה? בד"כ הירדמות של אברים היא תוצאה של פעילות עצבית לא טובה או של כלי דם. כאשר נרדמת רק אצבע - זה משמע כמו תגובה עצבית מקומית. צריך לבדוק מה היה הטריגר לכך, ולברר אם זה נמשך לאורך זמן. כדאי לפנות לאורתופד כף יד או לנוירולוג, שניה םיפנו , ככל הנראה, לבדיקת אי.אמ.ג'י. שתתן מידע על ההולכה העצבית של כך היד בכלל והאצבע בפרט, וכך ניתן יהיה לגלות מה היא הבעיה וממה היא נובעת. אז יוכלו גם לבדוק אם יש טיפול שניתן להציע לך ואם כן - מה הוא. בהצלחה, דנה

30/08/2006 | 20:25 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

ברק, פנה לפורום כף יד.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול