קרסול פגוע

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

30/03/2004 | 09:11 | מאת: ליאור

לד"ר שלום : הנני חייל בן 20 לפני שיחרור , לפני כשנתיים סבלתי מנקע חמור ברגל שמאל , כתוצאה מכך עברתי טיפולים פיזוטרפיים במשך חודש , מאז אני סובל בסביבות ה 5 נקעים בשנה , כלומר יותר מ 8 בשנתיים האחרונות , אני לא יכול לעמוד על הרגל יותר מ 2 שניות והיא כואבת במאמץ פיזי. בוצע לי CT שהראה את הממצאים הבאים "פרגמנט גרמי באספקט העליון הלטרלי" , הרופאים לא כל כך הסבירו לי מה זה אחד מהאורטופדים אמר לי שהיה לי קרע ברצועה ATFL , ברצוני לדעת מה אפשר לעשות כנגד נקעים/קרעים חוזרים של הקרסול . הרגל שלי ננקעת מכלום!!! תודה.

31/03/2004 | 06:08 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

ליאור שלום. עליך לפנות לטיפול בהקדם אצל אורתופד העוסק בכירורגיית קרסול וכף רגל. הטיפול בבעיה שאתה מתאר הוא טיפול ניתוחי. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול