כף רגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

27/03/2004 | 00:33 | מאת: מיכאלה

לרופא הנכבד שלום וברכה. אני בת 46,צועדת כל יום כ-שעה. לאחרונה יש לי תחושה מוזרה והייתי שמחה אם היית עוזר לי : בכף רגל שמאל,באזור מתחת לעצם הקרסול יש תחושה מעין הירדמות מצד אחד,אבל מצד שני יש תחושה כעין גוף זר..הדבר גורם אי-נוחות(לשמחתי אין כאבים) והרגשה של משיכה. נכון שזה נשמע תמוהה(גם לי). יכול להיות שזה בעיה בוריד ?? תודה!

27/03/2004 | 00:35 | מאת: מיכאלה

יש לציין שהתחושה היא מתחת לקרסול -בצד הפנימי של הכף רגל

27/03/2004 | 03:12 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

מיכאלה שלום. הבעיה שאת מתארת לא נשמעת לי בעיה ורידית, אלה יותר בעיה עצבית מקומית העלולה לנבוע מלחץ מקומי על עצב. כמובן שלא ניתן במקרה כזה לתת תשובה ממש טובה ללא ביצוע בדיקה מסודרת. ממליץ לך לפנות לבדיקה מסודרת אצל אורתופד העוסק בכירורגיית קרסול וכף רגל. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול