ציפורן מתעקמת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

26/03/2004 | 00:21 | מאת: שירה

לפני חצי שנה התחלתי לעבוד כטבחית ואני נועלת קפקפי בירקנשטוק (קפקפי טבחים) מאז בציפורניים בשתי הבהונות שסמוכות לבוהן (הגדולה) החלה להשתנות צורת הציפורן והיא קצת מתעגלת כלפי מטה-כל זאת קורה רק ברגל אחת. עלי לציין כי אני סובלת מכאבים בבסיס שתי האצבעות הללו ולכן קיבלתי לא מזמן מרשם למדרסים כדי להקל על הכאבים. אני חשה באיזשהו לחץ על קצה הבהונות הללו בזמן נעילת הקפקפים . האם יכול להיות שהקפקף גורם ללחץ שמשנה את צורת הציפורן וגורם לה להתעוות? תודה

26/03/2004 | 13:31 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

שירה שלום. יכול להיות שלחץ מהנעל גורם לשינויים ויכול להיות שדברים אחרים. גשי לבדיקה. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול