כאבים בגב בעקבות זריקה ספינלית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

09/03/2004 | 15:27 | מאת: ליאת

לפני כשנה ועשרה חודשים ילדתי בניתוח קיסרי וקיבלתי זריקה ספינלית. מאז ועד היום אני חשה בכאבים במקום הזריקה. שמעתי ממקור לא מוסמך שיכול להיות שקיימת בועת אויר במקום ויש טיפול לכך, האם יש אמת בדבר? ואם לא אז איך אפשר לטפל בבעיה?

10/03/2004 | 07:25 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

ליאת שלום. פני בשאלתך לדר' אוחנה בפורום בעיות עמוד שדרה לקבלת תשובה מוסמכת יותר בנושא. בברכה - דר' טיטיון.

10/03/2004 | 07:25 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

ליאת שלום. פני בשאלתך לדר' אוחנה בפורום בעיות עמוד שדרה לקבלת תשובה מוסמכת יותר בנושא. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול