צהריים טובים! בבקשה עזרה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

02/10/2005 | 13:13 | מאת: הנבוכה:)

יש לי בעייה על הרגליים שלי לכפות הרגליים אני שונאת אותם יש אפשרות לנתח את כפות הרגליים ולשפר את מראהם? אני אשמח לדעת אם זה אפשרי ואם יש סיכונים מה הם? אשמח לקבל המלצה על מקום כלשהו תודה מראש חג שמח שנה טובה הנבוכה

02/10/2005 | 13:44 | מאת: לא נבוך בכלל

אני מקווה שאת אוהבת את האוזניים שלך ,את האף את הלבלב את הטוסיק את הריאה השמאלית ואת התוספתן. סבתא שלי אמרה לי פעם :" יענקל קיים איזון בטבע "-היא צדקה את לא אוהבת את כפות רגלייך מצד אחד אך מצד שני מוחך לא אוהב אותך.

02/10/2005 | 14:03 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

מה הבעיה שלך? אתה לא בפורום המתאים. חפש פורום פסיכיאטריה... בברכה - דר' טיטיון.

02/10/2005 | 14:00 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

נבוכה שלום. במידה וכפות רגליים מכוערות כי הן עקומות בשל בעיה מבנית וכ"ו כן ניתן לטפל בבעיה באופן ניתוחי. יש לשקול את הדבר היטב בעיקר במידה והבעיה אסטתית בלבד כי בכל ניתוח יכולים להגרם סיבוכים. אשמח לקבלך לבדיקה במרפאה לכירורגיית קרסול וכף רגל בבלינסון לבדיקה ויעוץ או לחלופין להמליץ לך על רופא מתאים באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול