e.m.g

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

27/02/2004 | 13:02 | מאת: מחלב

שלום רב אנ י סובל מפריצות דיסק צווארי סי 2-6 כמו כן סובל מתעלת חוט שידרה צר 7-9 מ"מ בשנתיים האחרונות סובל מנימול בידים זרמים, וכאבים ,תרדמת בכפות הידים כאבים במרפקים,ונפיחות הידים לדעת הרופאים שנבדקתי אין לחץ על חוט שידרה רצ"ב בדיקת e.m.g של השבןע האחרון אבקש מאוד שתפענח לי מממצאי הבדיקה NCS showed borderline lt ulnar neuropathy at the elbow level with normal NCS resuls,incl.F-waves. E.M.G of some rt.C8-D1 and lt. C7-8-D1 innervated muscles showed mild late reinneration changes,whice may indicate mild chronic multiple radiculopathy,lt>rt. NO evidence for active denervation changes

27/02/2004 | 20:25 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

מחלב שלום. פנה עם שאלתך לפורום בעיות עמוד שדרה לקבלת תשובה מוסמכת יותר בנושא. בברכה - דר' טיטיון

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול