כאבים בקרסול ובכפות רגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

28/12/2003 | 19:52 | מאת: משה דניאל

השאלה שלי נוגעת לכאבים בקרסול (בעיקר הימני) ובכפות הרגליים שאני סובל מהם. לאיזה רופא אני צריך לגשת , לאורטופד או לרופא לכלי דם. שאלתי שלושה רופאים וקיבלתי שני תשובות שונות. אשמח לעזרה. בתודה מראש.

04/01/2004 | 11:57 | מאת: ד"ר זאב אשכול

מפליא הדבר כי קבלת 2 תשובות בלבד. מספר התשובות הינו פונקציה של מספר הרופאים בבסיס ובחזקה של הפונקציה. לגופו של עניין - בעייתך עלולה לנבוע מבעיית כלי דם או אורתופדית או שילוב של 2 התחומים. עצתי - החל בברור בתחום השכיח - דהיינו אורתופדיה.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול