מזה זמן רב כאבים אחרי מאמץ בכתף שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

26/12/2003 | 19:25 | מאת: תמיר

שלום! כבר מזה מספר שנים אני סובל מכאבים בכתף שמאל אחרי מאמץ, לדוגמא: אחרי נהיגה ברכב של יותר מחצי שעה אני מרגיש כי כל אזור הכתף קר נורא ומתחילים להיתפס לי השרירים באזור הכתף והצוואר. עברתי פיזיותרפיה ללא הועיל. ובדיקות האולטראסאונד והרנטגן היו תקינות לחלוטין.

11/01/2004 | 12:20 | מאת: ד"ר זאב אשכול

על שמע (אולטראסאונד) לעתים אינו אבחנתי די הצורך. כל שכן, אתה מתאר בעייה הנובעת מלחץ מכאני בצוואר על עצבים היורדים אל היד. כאב בכתף שמאל בעת מאמץ או עם קשר למאמץ, מחייב גם ברור לבבי במסגרת קרדיולוג. מציע לבצע בדיקת EMG וביקורת אורתופד בהמשך.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול