כאבים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

17/12/2003 | 16:04 | מאת: א.ש.

שלום! כבר מספר שנים שאני סובלת מכאבי גב עליון כאבים בגידים - מרפקים , אכילס וכאבי ברכיים כאבים באזור חיבור הבהונות לכף הרגל אורטופד שלח אותי לעשות מספר בדיקות לברור ראומטולוגי וליעוץ ראומטולוג בדיקות הדם שלי תקינות. ידוע לי שקיימת בדיקת דם שאנני זוכרת את שמה אך ידוע לי שלפחות בבית חולים רמב"ם היא נערכת שבבדיקה זו מקבלים סוג מסוים של תרופה ולפי התגובות של הגוף אפשר לקבוע אם יש בעיות ראומטולוגיות או לא. בדיקה זו גילתה אצל מכרה שלנו בעיות ראומטולוגיות לאחר שנים שבקופ"ח נאמר שאין היא סובלת מבעיה כזו כלל. בנוסף כבר כ- 10 שנים אני סובלת מדורבן בכף רגלי הימנית הדבר טופל בפיזיוטראפיה וזרקות לעקב אך הדבר חוזר על עצמו כל פעם ועכשיו אני סובלת מכאבים בעקב רגל שמאל וגם מסביב לעקב, מה אפשר לעשות על מנת להקל מעט על הכאבים - נעליים אורטופדיות יש לי והן ממש לא עוזרות. אודה על תשובתכם.

30/12/2003 | 22:10 | מאת: א.ש.

בתאריך 17.12.03 בקשתי את עזרתכם אודה לכם על תשובה,

05/01/2004 | 09:01 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

א.ש. שלום. לגבי הנושא הראומאטי עליך לפנות לראומאטולוג לבירור הנושא. בנוגע ל-"דורבן" עליך להיבדק ע"י אורתופד המומחה בטיפול בבעיות כף רגל מאחר ואתה מתאר מצב שלא משתפר עם טיפול שמרני זמן ממושך, לכן יש להבדק לאישור האבחנה הקודמת, בירור נוסף לפי הצורך וטיפול . בברכה - דר' י. טיטיון, מנהל שירות לכירורגיית קרסול וכף רגל - בלינסון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול